Hoteller i nærheden af Papeete Faaa Lufthavn, Papeete

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Papeete Faaa Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Papeete, Fransk Polynesien - Faaa (PPT)
9. mar. — 10. mar.2
Papeete, Fransk Polynesien - Faaa (PPT)
lør. 9.3
søn. 10.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Papeete Faaa Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Papeete Faaa Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 398 hoteller i Papeete Faaa Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 2. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Papeete Faaa Lufthavn er .
Disse hoteller tæt på Papeete Faaa Lufthavn (PPT) er de mest aktive blandt vores brugere i øjeblikket. Prøv at ændre datoer eller værelser og gæster, hvis du ikke ser den løsning, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Bp 1635, Papeete, French Polynesia
Hotel Sarah Nui er beliggende i Papeete og tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det har gratis privat parkeringsplads på stedet og er tæt på restauranter og butikker.
Gratis wi-fi
Parking
6,7
God
1430 anmeldelser
Beliggenhed
0,6 km fra centrum
799 kr.
Bp 20255, Papeete, French Polynesia
Der er udstyret med en shuttle til Faa'a International Airport, samt gratis Wi-Fi, og Fare Suisse Tahiti - Guesthouse er komfortabelt sted at opholde sig i Papeete. Med de mange faciliteter, tilbyder dette moderne gæstehus opbevaring af bagage, concierge og soldæk.
Gratis wi-fi
Parking
Med aircondition
8,6
Enestående
1959 anmeldelser
Beliggenhed
1,3 km fra centrum
723 kr.
5 Rue Paul Gauguin, Papeete, French Polynesia
Mahana Lodge Hostel & Backpacker er beliggende i Papeete og tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.
Gratis wi-fi
Med aircondition
7,6
God
1237 anmeldelser
Beliggenhed
0,1 km fra centrum
282 kr.
417 Boulevard Pomare, Papeete, French Polynesia
Hotel Tiare Tahiti er beliggende i Papeete og er tæt på områdets velkendte attraktioner. Det omfatter ekspres check-ind/check-ud, pengeskab og transport til/fra lufthavn.
Airport shuttle
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
971 kr.

Hotelpriser i Papeete Faaa Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Papeete Faaa Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Papeete Faaa Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 2. marts 2024.
Et overblik over de gennemsnitlige priser på hoteller pr. hotelklasse tæt på Papeete Faaa Lufthavn(PPT). Skift datoerne i toppen af siden for at se mulighederne tæt på Papeete Faaa Lufthavn (PPT).
2 stjerner
2 eller færre stjerner
417 Boulevard Pomare, Papeete, French Polynesia
971 kr.
5 Rue Paul Gauguin, Papeete, French Polynesia
282 kr.
3 stjerner
3 stjerner
Bp 1635, Papeete, French Polynesia
799 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Papeete Faaa Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Papeete Faaa Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 2. marts 2024.
Naviger til de områder i nærheden af ​​Papeete Faaa Lufthavn (PPT), du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Papeete Faaa Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Papeete Faaa Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 2. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Papeete Faaa Lufthavn?

    Alicia's Sky flat on the heights with nice view on the sea and Papeete (8,8/10 ud fra 10 anmeldelser), Boutique Hôtel Kon Tiki Tahiti (8,2/10 ud fra 796 anmeldelser) og Hotel Tahiti Nui (7,2/10 ud fra 1.072 anmeldelser) er alle højt vurderede overnatningssteder i nærheden af Papeete Faaa Lufthavn.

Find bedre resultater til din overnatning i Papeete Faaa Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Papeete
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Papeete

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined