Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Club House, Manali

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Club House på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Club House - Manali, Himachal Pradesh, Indien
24. apr. — 25. apr.2
Club House - Manali, Himachal Pradesh, Indien
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Hotelpriser i Club House

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Club House, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Club House til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
Vi er stødt på følgende hoteller i nærheden af ​​Club House med forskellige pris- og hotelklassemuligheder. Vi har også fremhævet de mest populære hoteller og den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Club House

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Club House. Der er 652 hoteller i Club House, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Club House er .
Vis alle 652 ophold
Sunny Side Chadiyari, Manali, India
0,7 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Airport shuttle
639 kr.
Gns. pr. nat
Log Hut Area, Manali, India
0,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
446 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Club House

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Club House for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Club House, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Club House

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Club House, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Club House?

  Village House - A Perfect Home Stay, som har en vurdering på 7,6 ud fra 48 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af Club House. Andre populære overnatningssteder er Snow Valley Resorts & Spa Manali med en gennemsnitsvurdering på 8,6 ud fra 332 anmeldelser og The Himalayan med en vurdering på 9,1 ud fra 14 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Med en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser er Tivoli Hotel et hotel tæt på Københavns Hovedbanegård, der anbefales meget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Club House i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.685 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  4.173 anmeldelser på HotelsCombined af Budget Hotel Tourist Inn vurderer det til 7,5/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal.

 • Hvad koster hoteller i Club House?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 56 kr./nat er normalt for et hotel i Club House.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Club House?

  Der er blevet fundet priser på hoteller i Club House for helt ned til 35 kr./nat i løbet af de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Club House

Overvej alternative overnatninger i Manali
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Manali

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined