Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Casement Park, Belfast

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Casement Park på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Casement Park - Belfast, Nordirland, Storbritannien
24. apr. — 25. apr.2
Casement Park - Belfast, Nordirland, Storbritannien
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Casement Park, Belfast

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Casement Park, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Casement Park for så lidt som 966 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Casement Park, der kan bookes til denne pris. Balmoral Hotel, Belfast er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Casement Park. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi har stødt på tæt på Casement Park. Priserne kan variere afhængigt af de valgte datoer, så brug søgeformularen til at gennemse flere muligheder, hvis du har fleksibilitet.
Vis alle 8 hoteller
Blacks Road, Belfast, United Kingdom
6,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
966 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Casement Park

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Casement Park. Der er 8 hoteller i Casement Park, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Casement Park er .
Vis alle 8 ophold
Blacks Road, Belfast, United Kingdom
6,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
966 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Casement Park

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Casement Park for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Casement Park, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Casement Park

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Casement Park, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Casement Park?

  2.509 anmeldelser har vurderet Balmoral Hotel, Belfast med et gennemsnit på 8,0/10. Det kan også være en god idé at se på Maryville House Tearooms & Boutique B&B, som er blevet vurderet til 9,5/10 ud fra 33 anmeldelser. Greenmount Bed & Breakfast kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,0/10 ud fra 343 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Casement Park i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Times Square på HotelsCombined (med en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  4.173 anmeldelser på HotelsCombined af Budget Hotel Tourist Inn vurderer det til 7,5/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal.

 • Hvad koster hoteller i Casement Park?

  Hoteller i Casement Park koster i gennemsnit 295 kr./nat ifølge data fra HotelsCombined fra de seneste 72 timer.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Casement Park?

  281 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Casement Park af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Casement Park

Overvej alternative overnatninger i Belfast
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Belfast

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined