Ferieboliger i Brentford, England

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Brentford, England, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Brentford, England, Storbritannien
30. nov. — 1. dec.2
Brentford, England, Storbritannien
ons. 30.11
tor. 1.12
... med flere

Bedst bedømte ferieboliger i Brentford

1
130 Queen's Gate Apartments
8,4 Enestående
London, Storbritannien
Vis på kort
3,7 km fra bycentrum, London, ENG, Storbritannien 

130 Queen's Gate Apartments ligger i centrum af Central London og og er kendt for sin gode service og komfort. Det tilbyder gratis Wi-Fi, administrationsgang og jacuzzi.

2
Lamington Apartments, Hammersmith
8,3 Enestående
London, Storbritannien
Vis på kort
7,1 km fra bycentrum, London, ENG, Storbritannien 

Lamington Apartments Hammersmith tilbyder viktorianskt indkvartering i London, og er 10 minuts gang fra Hammersmith Bus Station. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.

Overnatning i Brentford

Fakta om overnatning i Brentford

 • Hvor meget koster en feriebolig i Brentford?

  Ferieboliger i Brentford koster 1.312 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. november er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Brentford i, og april er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 610 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.270 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Brentford er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er 130 Queen's Gate Apartments den bedste feriebolig i Brentford og har en bedømmelse på 8,4/10 fra 287 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: London Heathrow?

  Lamington Apartments, Hammersmith er den feriebolig i Brentford der er tættest på Lufthavn: London Heathrow, som ligger i en afstand af 16,1 km.

 • Hvilken del af Brentford er bedst at bo i?

  Chiswick er den bedste del af Brentford at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Brentford, søgte 88% af dem efter overnatning i Chiswick-området i det seneste år. Apartment Holly Lodge Coach House er den mest populære feriebolig i Chiswick-området i Brentford.