Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Blue Lagoon, Port Antonio

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Blue Lagoon på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Blue Lagoon - Port Antonio, Jamaica
19. Jun — 20. Jun2
Blue Lagoon - Port Antonio, Jamaica
Wed 19.6
Thu 20.6
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Blue Lagoon, Port Antonio

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Blue Lagoon, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Blue Lagoon for så lidt som 671 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Blue Lagoon, der kan bookes til denne pris. Hotel Tim Bamboo er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Blue Lagoon. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. June 2024.
For dem, der har et budget, er dette de billigste tilgængelige hoteller tæt på Blue Lagoon på de valgte datoer. Hvis du har fleksibiliteten, skal du ændre de valgte datoer for at sammenligne priser.
Vis alle 40 hoteller
5 Eveleigh Park Road, Port Antonio, Jamaica
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
671 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Blue Lagoon

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Blue Lagoon. Der er 40 hoteller i Blue Lagoon, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. June 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Blue Lagoon er .
Vis alle 40 ophold
5 Eveleigh Park Road, Port Antonio, Jamaica
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
671 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Blue Lagoon

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Blue Lagoon for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 12. June 2024.
Brug kortet til at finde hoteller tæt på Blue Lagoon, der er i nærheden af de interessepunkter, du vil besøge. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Blue Lagoon

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Blue Lagoon, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. June 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Blue Lagoon?

  97 anmeldelser har vurderet Holiday Home - Guest House med et gennemsnit på 7,1/10. Det kan også være en god idé at se på Finjam Cottage, som er blevet vurderet til 7,4/10 ud fra 142 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Bedwood Hostel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 7,4 ud fra 1.961 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Blue Lagoon i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 22.643 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.446 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,6/10).

 • Hvad koster hoteller i Blue Lagoon?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i Blue Lagoon har ligget på omkring 111 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Blue Lagoon?

  Der er blevet fundet priser på hoteller i Blue Lagoon for helt ned til 111 kr./nat i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Blue Lagoon?

  Hvis dine rejseplaner til Blue Lagoon er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Københavns Hovedbanegård, Times Square eller Amsterdam Centraal. København er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Københavns Hovedbanegård. Hvis du vil besøge Times Square, er et ophold i New York at foretrække. Hvis du vil besøge Amsterdam Centraal, er det mest praktisk at bo i Amsterdam.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Blue Lagoon

Overvej alternative overnatninger i Port Antonio
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Port Antonio

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined