Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Bakery Hill, Ballarat

Søg efter og sammenlign hoteller i Bakery Hill, Ballarat på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Bakery Hill - Ballarat, VIC, Australien
19. juli — 20. juli2
Bakery Hill - Ballarat, VIC, Australien
fre. 19.7
lør. 20.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Bakery Hill

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Bakery Hill Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Billigste måned:maj
Dyreste måned:november
Gennemsnitspris i Bakery Hill:674 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:486 kr. pr. nat
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:lørdag
492 kr. - 1.273 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
521 kr. - 688 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i Bakery Hill, Ballarat

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Bakery Hill, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Bakery Hill for så lidt som 541 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Bakery Hill, der kan bookes til denne pris. Quality Inn & Suites The Menzies er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Bakery Hill. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juli 2024.
I øjeblikket er dette de billigste hoteller i Bakery Hill, vi er stødt på på de valgte datoer. Priserne kan variere afhængigt af de valgte datoer, så brug søgeformularen til at gennemse flere muligheder, hvis du har fleksibilitet.
Vis alle 6 hoteller
5-7 Humffray Street North, Ballarat, VIC, Australia
1,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
541 kr.
Gns. pr. nat
101 Curtis Street, Ballarat, VIC, Australia
1,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
569 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Bakery Hill

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Bakery Hill, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Bakery Hill til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at booke et hotel i Bakery Hill kategoriseret efter hotelklasse. Vi har fremhævet de mest populære ejendomme i henhold til vores brugere samt den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
2 eller færre stjerner
101 Curtis Street, Ballarat, VIC, Australia
569 kr.
4+ stjerner
5-7 Humffray Street North, Ballarat, VIC, Australia
541 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Bakery Hill

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Bakery Hill for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Naviger til de områder i Bakery Hill, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Bakery Hill, Ballarat

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Bakery Hill, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Bakery Hill?

  Quality Inn & Suites The Menzies er et meget populært hotel i Bakery Hill med en vurdering på 8,1 ud fra 1.741 anmeldelser. Comfort Inn & Suites City Views (7,8 ud fra 728 anmeldelser) og Ballarat Central City Motor Inn (8,5 ud fra 707 anmeldelser) er også hoteller med høj vurdering i Bakery Hill. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel i nærheden af Ballarat Railway Station er godt?

  Quality Inn & Suites The Menzies er et godt hotel tæt på Ballarat Railway Station. Det er vurderet til 8,1 ud fra 1.741 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Bakery Hill i nærheden af Ballarat Fine Art Gallery?

  Quality Inn & Suites The Menzies er vurderet til 8,1 ud fra 1.741 anmeldelser og ligger tæt på Ballarat Fine Art Gallery.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Sovereign Hill?

  1.621 anmeldelser på HotelsCombined af Mercure Ballarat - Hotel & Convention Centre vurderer det til 7,8/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Sovereign Hill.

 • Hvad koster hoteller i Bakery Hill?

  Hoteller i Bakery Hill har en gennemsnitspris på 534 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvad koster et billigt hotel i Bakery Hill?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i Bakery Hill fra 507 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Bakery Hill?

  Hvis dine rejseplaner til Bakery Hill er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Ballarat Railway Station, Ballarat Fine Art Gallery eller Sovereign Hill. Ballarat er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Ballarat Railway Station. Hvis du vil besøge Ballarat Fine Art Gallery, er et ophold i Ballarat at foretrække. Hvis du vil besøge Sovereign Hill, er det mest praktisk at bo i Ballarat.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Bakery Hill

Overvej alternative overnatninger i Ballarat
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Ballarat

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined