Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Bahar Dar Lufthavn, Bahir Dar

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Bahar Dar Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Bahir Dar, Etiopien - Bahar Dar (BJR)
20. juni — 21. juni2
Bahir Dar, Etiopien - Bahar Dar (BJR)
tor. 20.6
fre. 21.6
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Bahar Dar Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Bahar Dar Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 64 hoteller i Bahar Dar Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Bahar Dar Lufthavn er .
Det her er nogle af de hoteller tæt på Bahar Dar Lufthavn (BJR) med højest efterspørgsel. Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Kebele 3, Bahir Dar, Ethiopia
Tana Hotel Bahir Dar ligger i Bahir Dar og tilbyder gratis trådløst internet. Det tilbyder opbevaring af bagage, døgnåben reception og roomservice.
Gratis wi-fi
Beliggenhed
1,3 km fra centrum
304 kr.
Kebele 17, Bahir Dar, Ethiopia
Addis Amba Hotel ligger i Bahir Dar og tilbyder gratis trådløst internet. Det tilbyder hårsalon, ekspres check-ind/check-ud og mødelokaler.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
Beliggenhed
0,7 km fra centrum
270 kr.

Overnatning i Bahar Dar Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Bahar Dar Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. juni 2024.
Naviger til de områder i nærheden af ​​Bahar Dar Lufthavn (BJR), du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Bahar Dar Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Bahar Dar Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. juni 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Bahar Dar Lufthavn?

    Bahar Dar Lufthavn er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Manuhie Backpackers Lodge, som p.t. har en vurdering på 8,1. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Lake Mark Hotel og Winn Hotel - Bahir Dar, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Bahar Dar Lufthavn.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined