Hoteller i nærheden af Bagdad Al Muthana Lufthavn, Bagdad

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Bagdad Al Muthana Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Bagdad, Irak - Al Muthana (BGW)
12. mar. — 13. mar.2
Bagdad, Irak - Al Muthana (BGW)
tir. 12.3
ons. 13.3
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Bagdad Al Muthana Lufthavn, Bagdad

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Bagdad Al Muthana Lufthavn, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Bagdad Al Muthana Lufthavn for så lidt som 1.374 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Bagdad Al Muthana Lufthavn, der kan bookes til denne pris. Baghdad International Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Bagdad Al Muthana Lufthavn. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Til dem, der er på et budget, er det her de billigste hoteller med værelser i nærheden af Bagdad Al Muthana Lufthavn (BGW) på de valgte datoer. Hvis du er fleksibel med hvornår du kan ankomme og tage afsted, så brug søgefunktionen for at sammenligne priser for andre datoer.
Vis alle 43 hoteller
Al Saadoun Street, Baghdad, Iraq
4,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
1.374 kr.
Gns. pr. nat
Al Jaderiya, Baghdad, Iraq
4,1 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
2.397 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Bagdad Al Muthana Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Bagdad Al Muthana Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på Bagdad Al Muthana Lufthavn (BGW) eller de attraktioner, du planlægger at besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Bagdad Al Muthana Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Bagdad Al Muthana Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 5. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Bagdad Al Muthana Lufthavn?

    Bagdad Al Muthana Lufthavn er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Babylon Rotana Hotel, som p.t. har en vurdering på 7,1. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Noor Land Hotel og Bilitom Hotel, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Bagdad Al Muthana Lufthavn.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined