Hoteller i nærheden af Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, Astana

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Astana, Kasakhstan - Nursultan Nazarbayev Intl (TSE)
12. mar. — 13. mar.2
Astana, Kasakhstan - Nursultan Nazarbayev Intl (TSE)
tir. 12.3
ons. 13.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 2.591 hoteller i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn er .
Det her er nogle af hotellerne tæt på Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn ((TSE)) med højeste efterspørgsel. Prøv at ændre datoer eller værelser og gæster, hvis du ikke ser den løsning, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
13A Dostyk street, Astana, Kazakhstan
Beliggende kun 20 minutters gang fra hjertet af byen, byder Best Western Plus Astana Hotel på ophold til overkommelige priser og er perfekt for både forretning og ferie. Populære faciliteter som fx tyrkisk dampbad og sauna, gør det til et fornøjeligt ophold i Astana.
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
1401 anmeldelser
Beliggenhed
3,2 km fra centrum
522 kr.
Sary Arka 4, Astana, Kazakhstan
Radisson Hotel Astana ligger i Astana og tilbyder gratis trådløst internet. Det tilbyder også indendørs bassin og sauna.
Pool
Gratis wi-fi
Parking
8,4
Enestående
776 anmeldelser
Beliggenhed
2,4 km fra centrum
721 kr.
Imanov Street 26, 2A, Astana, Kazakhstan
Jelsomino Boutique Hotel er beliggende i Astana og er tæt på områdets velkendte attraktioner. Det omfatter ekspres check-ind/check-ud, opbevaring af bagage og døgnåben reception.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
Med aircondition
Beliggenhed
1,1 km fra centrum
302 kr.

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn

Gennemse de overnatningssteder i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 2.591 overnatningssteder i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, og dataene blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Vores brugere vurderede disse Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn (TSE) hoteller blandt de bedste steder at bo. Sørg for at læse brugeranmeldelser for at finde ud af, hvorfor disse hoteller er blandt de højest vurderede.
Vis alle 2.591 hoteller
1 Kabanbay Batyr Avenue, Astana, Kazakhstan
1,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
1.312 kr.
Gns. pr. nat
Koshkarbayeva 10/1, Astana, Kazakhstan
3,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
350 kr.
Gns. pr. nat
Sauran Street 46, Astana, Kazakhstan
7,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
1.085 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Et overblik over de gennemsnitlige priser pr. hotelklasse tæt på Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn(TSE). Skift datoerne i toppen af siden for at se mulighederne tæt på Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn (TSE).
3 stjerner
3 stjerner
Koshkarbayeva 10/1, Astana, Kazakhstan
350 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
1 Kabanbay Batyr Avenue, Astana, Kazakhstan
1.312 kr.
Sauran Street 46, Astana, Kazakhstan
1.085 kr.
Sary Arka 4, Astana, Kazakhstan
721 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn. Der er 2.591 hoteller i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn er .
Vis alle 2.591 ophold
Koshkarbayeva 10/1, Astana, Kazakhstan
3,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
350 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn (TSE) og de områder, du planlægger at besøge. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 5. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn?

    Rixos President Astana er et meget populært hotel i nærheden af Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn med en vurdering på 8,8 ud fra 966 anmeldelser. Royal Park Hotel & Spa (7,6 ud fra 668 anmeldelser) og The St. Regis Astana (9,4 ud fra 753 anmeldelser) er også højt vurderede hoteller i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

Find bedre resultater til din overnatning i Astana Nursultan Nazarbayev Intl Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Astana
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Astana

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined