Ferieboliger i Alboraya, Spanien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Alboraya, Spanien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Alboraya, Valencia, Spanien
2. juli — 3. juli2
Alboraya, Valencia, Spanien
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Alboraya, Spanien

Patacona Resort Apartments
7,6 God
Alboraya, Valencia, Spain
Vis på kort
2,2 km fra bycentrum, Alboraya, VC, Spanien 

Med en beliggenhed i Alboraya, byder Patacona Resort Apartments på 3-stjernet overnatning samt udendørs bassin. Det omfatter børnebassin, cykeludlejning og døgnåben reception.

726 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Alboraya

Fakta om overnatning i Alboraya

  • Hvor meget koster en feriebolig i Alboraya?

    Ferieboliger i Alboraya koster 1.143 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juni er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Alboraya i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 330 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.068 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Valencia?

    Patacona Resort Apartments er den feriebolig i Alboraya der er tættest på Lufthavn: Valencia, som ligger i en afstand af 13,4 km.

  • Hvilken del af Alboraya er bedst at bo i?

    Ciutat Vella er den bedste del af Alboraya at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Alboraya, søgte 100% af dem efter overnatning i Ciutat Vella-området i det seneste år. València Centre Torres de Quart er den mest populære feriebolig i Ciutat Vella-området i Alboraya.