Ferieboliger i Oropesa, Spanien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Oropesa, Spanien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Oropesa, Valencia, Spanien
25. nov. — 26. nov.2
Oropesa, Valencia, Spanien
fre. 25.11
lør. 26.11
... med flere

Billigste ferieboliger i Oropesa, Spanien

Bungalows Oasis
Oropesa, Valencia, Spain
Vis på kort
3,7 km fra bycentrum, Oropesa, VC, Spanien 

Camping & Bungalows Oasis er beliggende i Oropesa del Mar og tilbyder sine gæster trådløst internet. Denne komfortable hotelejendom tilbyder udendørs bassin og jacuzzi, og er beliggende en kort køretur fra Cabanes og Benicasim.

676 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Oropesa

Fakta om overnatning i Oropesa

  • Hvor meget koster en feriebolig i Oropesa?

    Ferieboliger i Oropesa koster 590 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juni er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Oropesa i, og februar er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 255 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 485 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Castellón de la Plana?

    Bungalows Oasis er den feriebolig i Oropesa der er tættest på Lufthavn: Castellón de la Plana, som ligger i en afstand af 12,2 km.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Feriebolig i Oropesa?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Oropesa i kategorien Feriebolig, har du 1.586 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Apcostas Torremar, da den i øjeblikket er den mest populære Feriebolig blandt vores brugere.