Populære hoteller
Bedst bedømte hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Ahmedabad City Centre, Ahmadabad

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Ahmedabad City Centre på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Ahmedabad City Centre - Ahmadabad, Gujarat, Indien
30. apr. — 1. maj2
Ahmedabad City Centre - Ahmadabad, Gujarat, Indien
tir. 30.4
ons. 1.5
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Ahmedabad City Centre

Opdag velkendte overnatningssteder i Ahmedabad City Centre, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 84 hoteller i Ahmedabad City Centre, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Ahmedabad City Centre er .
Disse hoteller er blandt de mest populære ejendomme tæt på Ahmedabad City Centre. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Near Panchvati Cross Roads, Ahmedabad, India
Med en bekvem beliggenhed i midten af byen, vil dette 5-stjernede hotel være en ideel base i Ahmedabad. Det er udstyret med udendørs bassin og et træningscenter.
Gratis wi-fi
Parking
8,2
Enestående
1598 anmeldelser
Beliggenhed
3,1 km fra centrum
477 kr.
Opp. V S Hospital, Ellisbridge, Ahmedabad, India
Med en central beliggenhed, giver Hotel Nami Residency - By Bizzgrow Hotels nem adgang til Ahmedabads populære sightseeing-områder. Det omfatter mødelokaler, ekspres check-ind/check-ud og døgnåben reception.
Gratis wi-fi
7,4
God
349 anmeldelser
Beliggenhed
1,8 km fra centrum
175 kr.
Near Relief Cinema,g.p.o. Road, Ahmedabad, India
Der tilbydes en shuttle til Sardar Vallabhbhai Patel Lufthavn, samt gratis Wi-Fi, og FabExpress Kamran Palace Railway Station er bekvemt sted at opholde sig i Ahmedabad. Dette hotel er beliggende i hjertet af byen.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
6,7
God
37 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
84 kr.

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Ahmedabad City Centre

Gennemse de overnatningssteder i Ahmedabad City Centre, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 84 overnatningssteder i Ahmedabad City Centre, og dataene blev senest opdateret den 23. april 2024.
Vores brugere vurderede disse hoteller som nogle af de bedste steder at bo i nærheden af ​​Ahmedabad City Centre. Sørg for at læse brugeranmeldelser for at finde ud af, hvorfor disse hoteller er blandt de højest vurderede.
Vis alle 84 hoteller
Opp. Sidi Saiyad Jali, Ahmedabad, India
0,6 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
637 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Ahmedabad City Centre

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Ahmedabad City Centre. Der er 84 hoteller i Ahmedabad City Centre, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Ahmedabad City Centre er .
Vis alle 84 ophold
Opp. Sidi Saiyad Jali, Ahmedabad, India
0,6 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
637 kr.
Gns. pr. nat
Near Panchvati Cross Roads, Ahmedabad, India
3,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
477 kr.
Gns. pr. nat
Opp. V S Hospital, Ellisbridge, Ahmedabad, India
1,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
175 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Ahmedabad City Centre

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Ahmedabad City Centre for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Ahmedabad City Centre, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Ahmedabad City Centre

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Ahmedabad City Centre, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Ahmedabad City Centre?

  Ahmedabad City Centre er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Four Points by Sheraton Ahmedabad, som p.t. har en vurdering på 8,1. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Radisson Blu Hotel Ahmedabad og Welcomheritage Mani Mansion, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Ahmedabad City Centre.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Tivoli Hotel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.848 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Ahmedabad City Centre i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.853 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal er Tourist Inn Budget Hotel - Hostel, som er blevet vurderet til 7,5/10 ud fra 4.212 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Ahmedabad City Centre?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 49 kr./nat er normalt for et hotel i Ahmedabad City Centre.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Ahmedabad City Centre?

  35 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Ahmedabad City Centre af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Ahmedabad City Centre

Overvej alternative overnatninger i Ahmadabad
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Ahmadabad

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined