Ferieboliger i Agioi Apostoloi (Crete), Grækenland

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Agioi Apostoloi (Crete), Grækenland, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Agioi Apostoloi (Crete), Chania, Grækenland
29. juni — 30. juni2
Agioi Apostoloi (Crete), Chania, Grækenland
ons. 29.6
tor. 30.6
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære ferieboliger i Agioi Apostoloi (Crete)

Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Mediterranea Apartments
9,2 Enestående
Darátsos, Greece
Vis på kort
0,9 km fra bycentrum, Darátsos, Chania, Grækenland 
EneståendeBaseret på 235 anmeldelser
9,2

Med en beliggenhed i det smukke Agii Apostoli, tilbyder Mediterranea Apartments behagelige faciliteter som svømmebassin, bowlingbaner og udendørs bassin. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.

Ilias Apartments
Darátsos, Greece
Vis på kort
1,5 km fra bycentrum, Darátsos, Chania, Grækenland 

Ilias Apartments Agii Apostoli har en perfekt beliggenhed i fredsfyldte omgivelser i Agii Apostoli, kun en kort køretur fra Archaeological Museum of Chania. Det tilbyder gratis trådløst internet.

Giorgi's Blue Apartments
Kalathas, Greece
Vis på kort
0,3 km fra bycentrum, Kalathas, Chania, Grækenland 

Med en beliggenhed i det naturskønne Kalathas, tilbyder Giorgi's Blue Apartments behagelige faciliteter som udendørs bassin, trådløst internet og børnebassin. Det omfatter massage, legeplads og mødelokaler.

Kiwi Apartments
9,0 Enestående
Darátsos, Greece
Vis på kort
1,5 km fra bycentrum, Darátsos, Chania, Grækenland 
EneståendeBaseret på 75 anmeldelser
9,0

Med en beliggenhed i Agii Apostoli, byder denne Kiwi Apartments Agii Apostoli på blot en kort køretur fra Chania og svømmebassin, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og udendørs bassin. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.

Bay View Apartments
Platanias, Greece
Vis på kort
0,7 km fra bycentrum, Platanias, Platanias, Grækenland 

Med en beliggenhed i Platanias, er Bay View Apartments Platanias inden for en kort køreafstand fra Agía Marína (Kreta) og Chania. Det omfatter opbevaring af bagage, svømmebassin og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

Overnatning i Agioi Apostoloi (Crete)

Fakta om overnatning i Agioi Apostoloi (Crete)

  • Hvor meget koster en feriebolig i Agioi Apostoloi (Crete)?

    Ferieboliger i Agioi Apostoloi (Crete) koster 502 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juli er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Agioi Apostoloi (Crete) i, og december er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 200 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 434 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Chania Souda?

    Giorgi's Blue Apartments er den feriebolig i Agioi Apostoloi (Crete) der er tættest på Lufthavn: Chania Souda, som ligger i en afstand af 6,6 km.