Populære hoteller
Tips
Steder at overnatte

Hoteller i Abeno, Osaka

Søg efter og sammenlign hoteller i Abeno, Osaka på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Abeno - Osaka, Japan
17. juli — 18. juli2
Abeno - Osaka, Japan
ons. 17.7
tor. 18.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i Abeno, Osaka

Opdag velkendte overnatningssteder i Abeno, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 108 hoteller i Abeno, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 10. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Abeno er 862 kr. pr. nat.
Disse hoteller er blandt de mest populære steder at bo for brugere, der besøger Abeno. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og har fleksibilitet med hensyn til datoer, så prøv at justere søgeformularen øverst på siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
1-1-43 Abeno-suji, Abeno-ku, Osaka, Japan
Med en beliggenhed en kort gåtur fra Dobutsuen-mae Station, tilbyder Osaka Marriott Miyako Hotel sine gæster en ideel base mens Osaka besøges. Der er også et fitnesscenter med svømmebassin.
Gratis wi-fi
8,9
Enestående
768 anmeldelser
Beliggenhed
3,1 km fra centrum
1.729 kr.
1-5-10-300 Abenosuji, Abeno-ku, Osaka, Japan
Hotel Trusty Osaka Abeno tilbyder 4-stjernet overnatning i Osaka. Dem der opholder sig på ejendommen kan også benytte Wi-Fi.
Gratis wi-fi
8,5
Enestående
1646 anmeldelser
Beliggenhed
3,0 km fra centrum
456 kr.
1-1-7 Asahi-cho, Abeno-ku, Osaka, Japan
Kun 10 minutters gang fra Dobutsuen-mae Station ligger Via Inn Abeno Tennoji, som gør det til en ideel base når du besøger Osaka. Det er beliggende en kort gåtur fra Tennoji Park, Isshin-ji Temple og Tennoji Zoo.
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
779 anmeldelser
Beliggenhed
2,9 km fra centrum
382 kr.
1-2-8, Matsusaki-Cho, Abeno-ku, Osaka, Japan
Med en beliggenhed i Osaka, byder Miyako City Osaka Tennoji på stilfuldt overnatning, blot en køretur fra Dotonbori. Nogle af de populære bekvemmeligheder på dette 3-stjernede hotel, inkluderer indendørs bassin og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Gratis wi-fi
8,1
Enestående
1101 anmeldelser
Beliggenhed
3,2 km fra centrum
476 kr.
1-4-11 Abeno-Suji, Osaka, Japan
Mindre end 20 minutter til fods' fra Dobutsuen-mae Station, byder APA Hotel Tennoji-Ekimae sine gæster på et bekvemt ophold, når Osaka besøges. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt.
Gratis wi-fi
Spa
7,5
God
1801 anmeldelser
Beliggenhed
2,9 km fra centrum
324 kr.

Tips til at boooke hotel i Abeno

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Abeno Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 10. juli 2024.
Billigste måned:maj
Dyreste måned:august
Gennemsnitspris i Abeno:862 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:262 kr. pr. nat
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:lørdag
267 kr. - 2.476 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
347 kr. - 2.187 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Hotelpriser i Abeno

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Abeno, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Abeno til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 10. juli 2024.
Hoteller beliggende i området Abeno sorteret efter pris og hotelklasse. Som et ekstra lag har vi også markeret de mest populære og mest værdifulde ejendomme i hver hotelklasse.
3 stjerner
1-1-7 Asahi-cho, Abeno-ku, Osaka, Japan
382 kr.
1-4-11 Abeno-Suji, Osaka, Japan
324 kr.
4+ stjerner
1-1-43 Abeno-suji, Abeno-ku, Osaka, Japan
1.729 kr.
1-2-8, Matsusaki-Cho, Abeno-ku, Osaka, Japan
476 kr.
1-5-10-300 Abenosuji, Abeno-ku, Osaka, Japan
456 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Abeno

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Abeno for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 10. juli 2024.
Uanset om du besøger Abeno for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Abeno, Osaka

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Abeno, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 10. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Abeno?

  Osaka Marriott Miyako Hotel, som har en vurdering på 8,9 ud fra 768 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i Abeno. Andre populære overnatningssteder er Hotel Trusty Osaka Abeno med en gennemsnitsvurdering på 8,5 ud fra 1.646 anmeldelser og Afp Tennoji Apartment med en vurdering på 8,6 ud fra 756 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Universal Studios Japan er godt?

  Et godt hotel tæt på Universal Studios Japan er The Park Front Hotel at Universal Studios Japan (vurderet til 9,0/10 ud fra 7.029 anmeldelser).

 • Hvilket hotel er godt i Abeno i nærheden af Osaka Train Station?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Osaka Train Station, kan du overveje Hotel Hankyu Respire Osaka. Det er vurderet til 8,8/10 ud fra 12.743 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Namba Train Station?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Namba Train Station, kan du overveje Hotel Nikko Osaka (vurderet til 8,7 ud fra 6.482 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Abeno?

  Hoteller i Abeno har en gennemsnitspris på 207 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvad koster et billigt hotel i Abeno?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Abeno for helt ned til 186 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Abeno?

  Der er så meget at se og lave i Abeno, men vi har fundet ud af, at de mest populære seværdigheder er Universal Studios Japan, Osaka Train Station og Namba Train Station. Osaka er et godt sted at bo for at besøge Universal Studios Japan, Osaka for at besøge Osaka Train Station og Osaka for at besøge Namba Train Station.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Abeno

Overvej alternative overnatninger i Osaka
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Osaka

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined