Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Abashiri Station, Abashiri

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Abashiri Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Abashiri Station - Abashiri, Japan
23. apr. — 24. apr.2
Abashiri Station - Abashiri, Japan
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Abashiri Station

Opdag velkendte overnatningssteder i Abashiri Station, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 14 hoteller i Abashiri Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Abashiri Station er .
Disse hoteller er blandt de mest populære steder at bo for brugere, der besøger Abashiri Station. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
1-3-3,Shinmachi, Abashiri, Japan
Med en beliggenhed i Abashiri, byder Toyoko Inn Hokkaido Okhotsk Abashiri Ekimae på en kort køretur fra Mount Tento Notoro sø. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og en morgenbuffet vil være tilgængelig hver morgen.
Gratis wi-fi
Parking
7,6
God
487 anmeldelser
Beliggenhed
1,3 km fra centrum
336 kr.
1-1 Shin-Machi Abashiri-Shi Hokkaido, Abashiri, Japan
Hokkai Hotel Abashiri tilbyder komfortable omgivelser, mens Abashiri besøges. Det tilbyder sine gæster en bekvem base med Abashiri Station blot 10 minutter derfra.
7,0
God
25 anmeldelser
Beliggenhed
0,9 km fra centrum
378 kr.

Hotelpriser i Abashiri Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Abashiri Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Abashiri Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig overnatningspris) for de valgte datoer, opdelt efter hotelklasse. Som noget ekstra har vi også markeret de mest populære og mest værdifulde ejendomme i hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
Shin-Machi 3-3-9, Abashiri, Japan
126 kr.
3 stjerner
3 stjerner
1-1 Shin-Machi Abashiri-Shi Hokkaido, Abashiri, Japan
378 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Abashiri Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Abashiri Station. Der er 14 hoteller i Abashiri Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Abashiri Station er .
Vis alle 14 ophold
1-1 Shin-Machi Abashiri-Shi Hokkaido, Abashiri, Japan
0,9 km fra centrum
378 kr.
Gns. pr. nat
1-3-3,Shinmachi, Abashiri, Japan
1,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
336 kr.
Gns. pr. nat
Shin-Machi 3-3-9, Abashiri, Japan
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Med aircondition
126 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Abashiri Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Abashiri Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Abashiri Station, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Abashiri Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Abashiri Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Abashiri Station?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Abashiri Station er Dormy Inn Abashiri Natural Hot Spring, som er blevet anmeldt af 1.330 brugere og p.t. har en vurdering på 8,4/10. Andre steder med høj vurdering er Hotel Route-Inn Abashiri Ekimae og Toyoko Inn Hokkaido Okhotsk Abashiri Ekimae, som er blevet vurderet til henholdsvis 7,4/10 og 7,6/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Tivoli Hotel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Abashiri Station i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal er Budget Hotel Tourist Inn, som er blevet vurderet til 7,5/10 ud fra 4.173 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Abashiri Station?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Abashiri Station er 287 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Abashiri Station?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Abashiri Station har priser på helt ned til 273 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Abashiri Station

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined