Prisgaranti

Prisgaranti

Vi ønsker, at du skal betale den lavest mulige pris for dit hotel. Hvis du finder et hotelværelse til en lavere onlinepris, efter du har bestilt på et site, der er anført på HotelsCombined, refunderer vi forskellen, forudsat at denne lavere sats er tilgængelig på:

 • andre websites end dem, der er til rådighed for booking på HotelsCombined
 • andre websites end hotellets officielle site eller sites, der direkte drives af hotellet, som er tilgængelige på hotellets side på HotelsCombined via linket til det "officielle website".
Du skal kontakte os inden 24 timer for at din reservation er berettiget til prisgarantien.

Betingelser for prisgarantien:

 1. Den lavere pris skal kunne ses på det website, der ikke deltager i sammenligningen hos HotelsCombined.
 2. Du skal have bestilt værelset gennem den billigste udbyder via HotelsCombined.
 3. Eftersom hotelpriser ofte ændrer sig, kan du <a href="/feedback/form" target="_blank">kontakte os</a> inden for 24 timer, efter du har købt dit hotelværelse fra den udbyder, som har den billigste pris på HotelsCombined. Medtag følgende oplysninger: navn, reservationsnummer, kopi af bekræftelse på e-mail/billet og website, hvor den billigere pris er fundet.
 4. Garantien er ikke gældende for reservationer foretaget samme dag.
 5. Garantien gælder kun i forbindelse med lavere priser, der kan opnås ved onlinebooking. Den lavere pris skal kunne bookes online, når vi vurderer dit krav, inden for perioden på 24 timer.
 6. Den lavere pris skal kunne findes online for et lignende værelse på det samme hotel, som det, der er bestilt gennem den billigste udbyder via HotelsCombined, og datoer for ankomst og afrejse samt reservationsbetingelserne skal være de samme.
 7. Den lavere pris skal være i samme valuta.
 8. HotelsCombined refunderer kun prisdifferencen mellem den pris, der er fundet gennem den billigste udbyder hos HotelsCombined, og den lavere pris, hvis din reservation gennem HotelsCombineds udbyder er gennemført og ikke er annulleret eller omfattet af no-show.
 9. Garantien for bedste pris gælder ikke for værelser, der er booket gennem eller i forbindelse med medlemspriser, hyppige ophold, loyalitetspoint eller andre rabatter eller kampagner på det hotel, hvor bookingen er foretaget. Garantien gælder ikke for lavere priser, som kan opnås gennem uigennemskuelige websites, hvor navnet på det pågældende hotel ikke er kendt før efter bookingen.
 10. Hvis dit krav bliver accepteret, bliver tilbagebetalingen af prisdifferencen realiseret inden for 30 dage efter afrejsedatoen for din reservation hos den billigste udbyder hos HotelsCombined.
 11. Betalingen kan foretages til PayPal-konti.

Billige flybilletter, hoteller, lejebiler og rejsetilbud:

HotelsCombined søger på hundredvis af andre rejsesider på samme tid for at finde de bedste priser på flybilletter, billige hoteller, pakkerejser og billeje.