Ferieboliger i Vilnius, Litauen

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Vilnius, Litauen, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Vilnius, Litauen
2. juli — 3. juli2
Vilnius, Litauen
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Vilnius, Litauen

Old Town Trio Apartments
8,9 Enestående
Vilnius, Litauen
Vis på kort
1,6 km fra bycentrum, Vilnius, Litauen 

Beliggende midt i byen giver Old Town Trio Apartments dig let adgang til Vilnius shopping, sightseeing og underholdning. Det omfatter gratis trådløst internet på alle offentlige områder, døgnåben reception og concierge.

370 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Vilnius

Ferieboliger i populære byer i Litauen

Fakta om overnatning i Vilnius

 • Hvor meget koster en feriebolig i Vilnius?

  Ferieboliger i Vilnius koster 367 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Vilnius i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 142 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 288 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Vilnius?

  Old Town Trio Apartments er den feriebolig i Vilnius der er tættest på Lufthavn: Vilnius, som ligger i en afstand af 4,5 km.

 • Hvilken del af Vilnius er bedst at bo i?

  Senamiestis er den bedste del af Vilnius at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Vilnius, søgte 97% af dem efter overnatning i Senamiestis-området i det seneste år. Kesminta Apartments er den mest populære feriebolig i Senamiestis-området i Vilnius.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Motel i Vilnius?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Vilnius i kategorien Motel, har du 3 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Motel Paradise, da den i øjeblikket er den mest populære Motel blandt vores brugere.