Ferieboliger i Ukunda, Kenya

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Ukunda, Kenya, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Ukunda, Kenya
30. juni — 1. juli2
Ukunda, Kenya
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Ukunda, Kenya

Amani Luxury Apartments
8,9 Enestående
Ukunda, Kenya
Vis på kort
5,3 km fra bycentrum, Ukunda, Kenya 

Amani Luxury Apartments ligger i Ukunda og tilbyder gratis trådløst internet. Det tilbyder legeplads, udendørs bassin og massage.

627 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Ukunda

Ferieboliger i populære byer i Kenya
Hoteller i populære byer i Kenya

Fakta om overnatning i Ukunda

 • Hvor meget koster en feriebolig i Ukunda?

  Ferieboliger i Ukunda koster 1.609 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. august er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Ukunda i, og juni er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 139 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.565 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Ukunda er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Amani Luxury Apartments den bedste feriebolig i Ukunda og har en bedømmelse på 8,9/10 fra 95 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Ukunda?

  Amani Luxury Apartments er den feriebolig i Ukunda der er tættest på Lufthavn: Ukunda, som ligger i en afstand af 5,4 km.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Bed & Breakfast i Ukunda?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Ukunda i kategorien Bed & Breakfast, har du 8 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Baobab Beach House Bed and Breakfast, da den i øjeblikket er den mest populære Bed & Breakfast blandt vores brugere.