Ferieboliger i Tochni, Cypern

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Tochni, Cypern, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Tochni, Cypern
30. juni — 1. juli2
Tochni, Cypern
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Tochni, Cypern

Eveleos Country House
9,3 Enestående
Tochni, Cyprus
Vis på kort
1,4 km fra bycentrum, Tochni, Cypern 

Med en beliggenhed i det smukke Tochni, tilbyder Eveleos Country House luksus faciliteter som gratis trådløst internet på alle offentlige områder, tagterrase og udendørs bassin. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.

506 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Tochni

Fakta om overnatning i Tochni

  • Hvor meget koster en feriebolig i Tochni?

    Ferieboliger i Tochni koster 558 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Tochni i, og februar er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 435 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 558 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Larnaca?

    Eveleos Country House er den feriebolig i Tochni der er tættest på Lufthavn: Larnaca, som ligger i en afstand af 29,5 km.

  • Hvilken del af Tochni er bedst at bo i?

    Skala er den bedste del af Tochni at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Tochni, søgte 97% af dem efter overnatning i Skala-området i det seneste år. St. Lazaros Studios er den mest populære feriebolig i Skala-området i Tochni.