Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hostels i Tirana, Albanien

Søg efter og sammenlign hostels i Tirana i Albanien på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Tirana, Albanien
23. juli — 24. juli2
Tirana, Albanien
tir. 23.7
ons. 24.7
... med flere

Tips til at boooke hostel i Tirana

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Tirana Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 16. juli 2024.
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:torsdag
45 kr. - 257 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hostels i Tirana, Albanien

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Tirana, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Tirana for så lidt som 103 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Tirana, der kan bookes til denne pris. Mosaic Home er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Tirana. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. juli 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hostels den laveste overnatningspris ud af dem, vi er stødt på i Tirana. Hvis du har fleksibiliteten, skal du ændre de valgte datoer for at sammenligne priser.
Vis alle 3.246 hostels
8 Rruga Sulejman Pitarka, Tirana, Albania
1,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
103 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Tirana

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Tirana. Der er 3.246 overnatningssteder i Tirana, og data for priser blev senest opdateret den 16. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Tirana er .
Vis alle 3.246 ophold
Rruga Sotir Caci, Tirana, Albania
3,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
513 kr.
Gns. pr. nat
Burga Vaso Pasha 12, Blloku, Tirana, Albania
0,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
370 kr.
Gns. pr. nat
Tirana, Albanien
1,5 km fra centrum
Med aircondition
198 kr.
Gns. pr. nat
Autostrada Tirane Durres, km 7, Tirana, Albania
6,9 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
486 kr.
Gns. pr. nat
Autostrada e re Tiranë - Elbasan, km 6, Tirana, Albania
11,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
445 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Tirana

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Tirana for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. juli 2024.
Brug kortet til at finde vandrerhjem i Tirana, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hostel.

Fakta om overnatning i Tirana

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Tirana, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Tirana?

    I gennemsnit koster det 113 kr./nat for hostels i Tirana, men 113 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 45 kr./nat i Tirana. Prøv at undgå at booke hostel i maj (den dyreste måned). At booke i januar (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Tirana?

    Udover det faktum at hostels i Tirana for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Tirana.

Find bedre resultater til din overnatning i Tirana

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined