Ferieboliger i Timmendorfer Strand, Tyskland

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Timmendorfer Strand, Tyskland, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Timmendorfer Strand, Tyskland
30. juni — 1. juli2
Timmendorfer Strand, Tyskland
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere
Ferieboliger i populære byer i Tyskland
Hoteller i populære byer i Tyskland

Fakta om overnatning i Timmendorfer Strand

  • Hvor meget koster en feriebolig i Timmendorfer Strand?

    Ferieboliger i Timmendorfer Strand koster 949 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juni er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Timmendorfer Strand i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 221 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 770 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Timmendorfer Strand er bedst at bo i?

    Travemünde er den bedste del af Timmendorfer Strand at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Timmendorfer Strand, søgte 98% af dem efter overnatning i Travemünde-området i det seneste år. Gepflegtes und schönes Ferienapartment im Neubau er den mest populære feriebolig i Travemünde-området i Timmendorfer Strand.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Timmendorfer Strand?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Timmendorfer Strand i kategorien Lejlighedshotel, har du 5 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Seaside-Strandhotel, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.