Ferieboliger i Telfs, Østrig

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Telfs, Østrig, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Telfs, Østrig
8. dec. — 9. dec.2
Telfs, Østrig
tor. 8.12
fre. 9.12
... med flere

Bedst bedømte ferieboliger i Telfs

1
Blackhome Innsbruck City East
7,9 God
Innsbruck, Tyrol, Østrig
Vis på kort
3,8 km fra bycentrum, Innsbruck, Østrig 

Blackhome Innsbruck City East byder på komfortable omgivelser når Innsbruck besøges. Det omfatter renseri, sneaktiviteter og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

Overnatning i Telfs

Fakta om overnatning i Telfs

 • Hvor meget koster en feriebolig i Telfs?

  Ferieboliger i Telfs koster 715 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. oktober er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Telfs i, og juli er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 306 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 687 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Telfs er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Blackhome Innsbruck City East den bedste feriebolig i Telfs og har en bedømmelse på 7,9/10 fra 2.100 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Innsbruck Kranebitten?

  Blackhome Innsbruck City East er den feriebolig i Telfs der er tættest på Lufthavn: Innsbruck Kranebitten, som ligger i en afstand af 5,1 km.

 • Hvilken del af Telfs er bedst at bo i?

  Hötting er den bedste del af Telfs at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Telfs, søgte 100% af dem efter overnatning i Hötting-området i det seneste år. Boardinghouse Mitterweg er den mest populære feriebolig i Hötting-området i Telfs.