Ferieboliger i Sun Peaks, Canada

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Sun Peaks, Canada, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Sun Peaks, BC, Canada
9. dec. — 10. dec.2
Sun Peaks, BC, Canada
fre. 9.12
lør. 10.12
... med flere

Billigste ferieboliger i Sun Peaks, Canada

Coast Sundance Lodge
8,0 Enestående
Sun Peaks, BC, Canada
Vis på kort
1,9 km fra bycentrum, Sun Peaks, BC, Canada 

Med en beliggenhed i Sun Peaks, byder Coast Sundance Lodge på 3-stjernet overnatning samt ski-in/-out faciliteter og udendørs bassin. Det er også udstyret med døgnåben reception, kaffebar og sø.

1.163 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Sun Peaks

Fakta om overnatning i Sun Peaks

  • Hvor meget koster en feriebolig i Sun Peaks?

    Ferieboliger i Sun Peaks koster 2.079 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. februar er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Sun Peaks i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 697 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.323 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig i Sun Peaks er bedst?

    Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Coast Sundance Lodge den bedste feriebolig i Sun Peaks og har en bedømmelse på 8,0/10 fra 420 anmeldelser.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Resort i Sun Peaks?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Sun Peaks i kategorien Resort, har du 4 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Hearthstone Lodge by Bear Country, da den i øjeblikket er den mest populære Resort blandt vores brugere.