Ferieboliger i St Kilda, Australien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i St Kilda, Australien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

St Kilda, VIC, Australien
2. juli — 3. juli2
St Kilda, VIC, Australien
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Bedst bedømte ferieboliger i St Kilda

1
Quest St Kilda Bayside
8,2 Enestående
Melbourne, VIC, Australia
Vis på kort
5,9 km fra bycentrum, Melbourne, VIC, Australien 

Quest St Kilda Bayside er beliggende i Melbourne, og er en kort gåtur fra sightseeing, såvel som Luna Park, St Kilda Sea Baths og Palais Theatre. Det er beliggende i områdets populære natteliv, omkring 5 minutter til fods fra Acland Street.

2
Adara St Kilda
7,8 God
Melbourne, VIC, Australia
Vis på kort
6,3 km fra bycentrum, Melbourne, VIC, Australien 

Med sit moderne design, er Adara St Kilda Aparthotel beliggende i det kendte område i Melbourne. Med de mange faciliteter, tilbyder denne moderne hotelejendom døgnåben reception, ekspres check-ind/check-ud og børnepasning.

3
Barkly Apartments
Melbourne, VIC, Australia
Vis på kort
6,5 km fra bycentrum, Melbourne, VIC, Australien 

Barkly Apartments er beliggende i Melbourne og er tæt på områdets turistattraktioner. Med de adskillige faciliteter, har denne elegante hotelejendom billetservice, tour desk og opbevaring af bagage.

Billigste ferieboliger i St Kilda, Australien

Amazing Accommodations St Kilda
7,4 God
Melbourne, VIC, Australia
Vis på kort
5,4 km fra bycentrum, Melbourne, VIC, Australien 

Med en beliggenhed i Melbourne, er hotelejendommen 30 minutter fra Melbourne Lufthavn (Tullamarine Lufthavn) og tilbyder sauna. Det har et træningscenter, samt børnepasning, mødelokaler og ekspres check-ind/check-ud.

633 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i St Kilda

Fakta om overnatning i St Kilda

 • Hvor meget koster en feriebolig i St Kilda?

  Ferieboliger i St Kilda koster 752 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. december er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i St Kilda i, og juni er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 314 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 723 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i St Kilda er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Quest St Kilda Bayside den bedste feriebolig i St Kilda og har en bedømmelse på 8,2/10 fra 867 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Melbourne Essendon?

  Amazing Accommodations St Kilda er den feriebolig i St Kilda der er tættest på Lufthavn: Melbourne Essendon, som ligger i en afstand af 16,0 km.

 • Hvilken del af St Kilda er bedst at bo i?

  Melbourne forretningsområde er den bedste del af St Kilda at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i St Kilda, søgte 100% af dem efter overnatning i Melbourne forretningsområde-området i det seneste år. Aura on Flinders Serviced Apartments er den mest populære feriebolig i Melbourne forretningsområde-området i St Kilda.