Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hostels i Sofia, Bulgarien

Søg efter og sammenlign hostels i Sofia i Bulgarien på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Sofia, Bulgarien
23. juli — 24. juli2
Sofia, Bulgarien
tir. 23.7
ons. 24.7
... med flere

Billigste hostels i Sofia, Bulgarien

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Sofia, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Sofia for så lidt som 75 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Sofia, der kan bookes til denne pris. Bla Bla Hostel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Sofia. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. juli 2024.
For dem, der har et budget, er dette de billigste hostels, der er tilgængelige i Sofia på de valgte datoer. Priserne kan variere afhængigt af de valgte datoer, så brug søgeformularen til at gennemse flere muligheder, hvis du har fleksibilitet.
Vis alle 2.300 hostels
11 ul. Iskar, Sofia, Bulgaria
0,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
75 kr.
Gns. pr. nat
2a, Makedonia blvd, Sofia, Bulgaria
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
105 kr.
Gns. pr. nat
153 Hristo Botev Boulevard, Sofia, Bulgaria
1,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
185 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Sofia

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Sofia. Der er 2.300 overnatningssteder i Sofia, og data for priser blev senest opdateret den 16. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Sofia er .
Vis alle 2.300 ophold
132 Bulgaria Blvd, Sofia, Bulgaria
5,9 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
986 kr.
Gns. pr. nat
86 Dunav str., Sofia, Bulgaria
1,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
301 kr.
Gns. pr. nat
Sofia, Bulgarien
0,9 km fra centrum
Med aircondition
712 kr.
Gns. pr. nat
Sofia, Bulgarien
0,7 km fra centrum
Med aircondition
424 kr.
Gns. pr. nat
Sofia, Bulgarien
7,2 km fra centrum
Med aircondition
Airport shuttle
Parking
418 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Sofia

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Sofia for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. juli 2024.
Uanset om du besøger Sofia for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hostels tæt på din ideelle placering. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hostel, de er interesserede i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hostel.

Fakta om overnatning i Sofia

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Sofia, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. juli 2024.
 • Hvad koster et hostel i Sofia?

  I gennemsnit koster det 184 kr./nat for hostels i Sofia, men 179 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 50 kr./nat i Sofia. Prøv at undgå at booke hostel i juni (den dyreste måned). At booke i september (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

 • Hvad er det bedste hostel i Sofia?

  Selvom der måske er andre anmelderroste hostels i Sofia, er Hostel Mostel Sofia på nuværende tidspunkt det bedste, baseret på 4.414 HotelsCombined-anmeldelser og en gennemsnitlig bedømmelse på 8,0/10.

 • Hvilket hostel er tættest på Sofia Intl Lufthavn?

  5 Vintage Guest House er det hotel i Sofia der er tættest på Sofia Intl Lufthavn, med en distance på 6,9 km.

 • Skal jeg bo på et hostel i Sofia?

  Udover det faktum at hostels i Sofia for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Sofia.

 • Har Sofia hostels med “Parkering” som inkluderet facilitet?

  3 hostels i Sofia har på nuværende tidspunkt "Parkering" som facilitet. Vi anbefaler at booke Hostel Mostel Sofia, som er det mest populære hostel i Sofia med netop denne facilitet.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Sofia

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined