Ferieboliger i Sanya, Kina

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Sanya, Kina, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Sanya, Hainan, Kina
2. juli — 3. juli2
Sanya, Hainan, Kina
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Priser på ferieboliger i Sanya

4+ stjerner

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Sanya

Fakta om overnatning i Sanya

 • Hvor meget koster en feriebolig i Sanya?

  Ferieboliger i Sanya koster 413 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Sanya i, og august er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 134 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 282 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Sanya?

  Yalong Bay Villas And Spa er den feriebolig i Sanya der er tættest på Lufthavn: Sanya, som ligger i en afstand af 25,2 km.

 • Hvilken del af Sanya er bedst at bo i?

  Downtown Sanya er den bedste del af Sanya at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Sanya, søgte 99% af dem efter overnatning i Downtown Sanya-området i det seneste år. Steem International Resort Sanya er den mest populære feriebolig i Downtown Sanya-området i Sanya.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Resort i Sanya?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Sanya i kategorien Resort, har du 193 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Sanya Marriott Yalong Bay Resort & Spa, da den i øjeblikket er den mest populære Resort blandt vores brugere.