Populære hoteller
Tips
Steder at overnatte

Hostels i Samarkand, Usbekistan

Søg efter og sammenlign hostels i Samarkand i Usbekistan på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Samarkand, Usbekistan
24. juli — 25. juli2
Samarkand, Usbekistan
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hostels i Samarkand

Opdag velkendte overnatningssteder i Samarkand, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 723 hoteller i Samarkand, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Samarkand er 103 kr. pr. nat.
Disse hostels er blandt de mest populære steder at bo for brugere, der besøger Samarkand. Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
139 Rudakiy ko'chasi, Samarkand, Uzbekistan
Gratis wi-fi
Parking
8,9
Enestående
136 anmeldelser
Beliggenhed
3,3 km fra centrum
41 kr.

Tips til at boooke hostel i Samarkand

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Samarkand Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Billigste måned:november
Dyreste måned:juni
Gennemsnitspris i Samarkand:103 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:41 kr. pr. nat
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:fredag
41 kr. - 188 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
68 kr. - 227 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Andre overnatningsmuligheder i Samarkand

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Samarkand. Der er 723 overnatningssteder i Samarkand, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Samarkand er 103 kr. pr. nat.
Vis alle 723 ophold
53 Shokhrukh Str, Samarkand, Uzbekistan
0,5 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
568 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Samarkand

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Samarkand for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Samarkand områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hostel.

Fakta om overnatning i Samarkand

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Samarkand, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Samarkand?

    I gennemsnit koster det 104 kr./nat for hostels i Samarkand, men 99 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 41 kr./nat i Samarkand. Prøv at undgå at booke hostel i juni (den dyreste måned). At booke i november (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Samarkand?

    Udover det faktum at hostels i Samarkand for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Samarkand.

Find bedre resultater til din overnatning i Samarkand

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined