Ferieboliger i Sagres, Portugal

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Sagres, Portugal, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Sagres, Portugal
30. juni — 1. juli2
Sagres, Portugal
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Sagres, Portugal

Pontalaia Apartamentos Turisticos
8,9 Enestående
Sagres, Faro, Portugal
Vis på kort
0,7 km fra bycentrum, Sagres, Portugal 

Med en beliggenhed i Sagres, byder Pontalaia Apartamentos Turisticos på 4-stjernet overnatning samt udendørs bassin og sauna. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.

959 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Sagres

Fakta om overnatning i Sagres

 • Hvor meget koster en feriebolig i Sagres?

  Ferieboliger i Sagres koster 551 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juli er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Sagres i, og december er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 173 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 442 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Sagres er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Pontalaia Apartamentos Turisticos den bedste feriebolig i Sagres og har en bedømmelse på 8,9/10 fra 928 anmeldelser.

 • Er der ferieboliger i Sagres, som har angivet "pool" som facilitet?

  Ja, Sagres har 1 feriebolig med "pool" som facilitet. På baggrund af data fra HotelsCombined er Pontalaia Apartamentos Turisticos det mest populære sted i Sagres med denne facilitet.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Sagres?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Sagres i kategorien Lejlighedshotel, har du 6 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Aparthotel Navigator, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.