Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hostels i Qui Nhon, Vietnam

Søg efter og sammenlign hostels i Qui Nhon i Vietnam på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Qui Nhon, Vietnam
23. Jul — 24. Jul2
Qui Nhon, Vietnam
Di 23.7
Mi 24.7
... med flere

Tips til at boooke hostel i Qui Nhon

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Qui Nhon Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 16. Juli 2024.
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:lørdag
31 kr. - 222 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hostels i Qui Nhon, Vietnam

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Qui Nhon, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Qui Nhon for så lidt som 48 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Qui Nhon, der kan bookes til denne pris. Bed Station Hostel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Qui Nhon. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. Juli 2024.
Dette er de laveste priser, vi har fundet på hostels i Qui Nhon i øjeblikket. Priserne vil typisk svinge afhængigt af de valgte datoer, stjernebedømmelsen på vandrehjemmet og hostels beliggenhed.
Vis alle 868 hostels
03 Nguyen Thiep, Tran Phu, Qui Nhon, Vietnam
1,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
48 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Qui Nhon

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Qui Nhon. Der er 868 overnatningssteder i Qui Nhon, og data for priser blev senest opdateret den 16. Juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Qui Nhon er .
Vis alle 868 ophold
Zone 4, Nhon Ly - Cat Tien Beach, Qui Nhon, Vietnam
13,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
Airport shuttle
342 kr.
Gns. pr. nat
102 Xuan Dieu Street, Qui Nhon, Vietnam
2,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
254 kr.
Gns. pr. nat
An Duong Vuong Road, Qui Nhon, Vietnam
2,3 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
329 kr.
Gns. pr. nat
Ghenh Rang, Bai Dai Beach, Qui Nhon, Vietnam
10,5 km fra centrum
828 kr.
Gns. pr. nat
Ql1d Street Bai Bang 2 Bridge, Xuan Hai, Qui Nhon, Vietnam
11,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
258 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Qui Nhon

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Qui Nhon for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. Juli 2024.
Rul gennem kortet for at finde vandrerhjem tæt på det eller de Qui Nhon kvarterer, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hostel.

Fakta om overnatning i Qui Nhon

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Qui Nhon, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. Juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Qui Nhon?

    I gennemsnit koster det 102 kr./nat for hostels i Qui Nhon, men 101 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 23 kr./nat i Qui Nhon. Prøv at undgå at booke hostel i juli (den dyreste måned). At booke i januar (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Qui Nhon?

    Udover det faktum at hostels i Qui Nhon for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Qui Nhon.

Find bedre resultater til din overnatning i Qui Nhon

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined