Ferieboliger i Pozzuoli, Italien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Pozzuoli, Italien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Pozzuoli, Napoli, Italien
8. dec. — 9. dec.2
Pozzuoli, Napoli, Italien
tor. 8.12
fre. 9.12
... med flere

Fakta om overnatning i Pozzuoli

  • Hvor meget koster en feriebolig i Pozzuoli?

    Ferieboliger i Pozzuoli koster 733 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. september er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Pozzuoli i, og marts er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 310 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 684 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Pozzuoli er bedst at bo i?

    Centro Storico er den bedste del af Pozzuoli at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Pozzuoli, søgte 99% af dem efter overnatning i Centro Storico-området i det seneste år. B&B Bonapace Portanolana er den mest populære feriebolig i Centro Storico-området i Pozzuoli.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Bed & Breakfast i Pozzuoli?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Pozzuoli i kategorien Bed & Breakfast, har du 70 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på B&B Allerìa Pozzuoli, da den i øjeblikket er den mest populære Bed & Breakfast blandt vores brugere.