Ferieboliger i Phan Thiet, Vietnam

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Phan Thiet, Vietnam, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Phan Thiet, Vietnam
9. dec. — 10. dec.2
Phan Thiet, Vietnam
fre. 9.12
lør. 10.12
... med flere

Billigste ferieboliger i Phan Thiet, Vietnam

Van Nguyen Minihouse
7,2 God
Phan Thiet, Vietnam
Vis på kort
20,3 km fra bycentrum, Phan Thiet, Vietnam 

Van Nguyen Minihouse er beliggende i Phan Thiet og tilbyder sine gæster gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det tilbyder døgnåben reception, ekspres check-ind/check-ud og cykeludlejning.

106 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Phan Thiet

Fakta om overnatning i Phan Thiet

  • Hvor meget koster en feriebolig i Phan Thiet?

    Ferieboliger i Phan Thiet koster 588 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. december er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Phan Thiet i, og juni er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 61 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 588 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Phan Thiet er bedst at bo i?

    Ham Tien er den bedste del af Phan Thiet at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Phan Thiet, søgte 77% af dem efter overnatning i Ham Tien-området i det seneste år. T-House Homestay Mui Ne er den mest populære feriebolig i Ham Tien-området i Phan Thiet.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Resort i Phan Thiet?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Phan Thiet i kategorien Resort, har du 110 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Anantara Mui Ne Resort, da den i øjeblikket er den mest populære Resort blandt vores brugere.