Ferieboliger i Pantin, Frankrig

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Pantin, Frankrig, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Pantin, Seine-Saint-Denis, Frankrig
8. dec. — 9. dec.2
Pantin, Seine-Saint-Denis, Frankrig
tor. 8.12
fre. 9.12
... med flere

Fakta om overnatning i Pantin

  • Hvor meget koster en feriebolig i Pantin?

    Ferieboliger i Pantin koster 508 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juni er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Pantin i, og december er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 352 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 474 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Pantin er bedst at bo i?

    Le Marais er den bedste del af Pantin at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Pantin, søgte 100% af dem efter overnatning i Le Marais-området i det seneste år. Les Patios du Marais 2 er den mest populære feriebolig i Le Marais-området i Pantin.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Pantin?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Pantin i kategorien Lejlighedshotel, har du 2 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Séjours & Affaires Pantin Charles De Gaulle, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.