Ferieboliger i Palma Nova, Spanien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Palma Nova, Spanien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Palma Nova, Mallorca, Spanien
30. juni — 1. juli2
Palma Nova, Mallorca, Spanien
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Bedst bedømte ferieboliger i Palma Nova

1
Apartamentos Playas Cas Saboners
8,6 Enestående
Palma Nova, Mallorca, Spain
Vis på kort
1,1 km fra bycentrum, Palma Nova, Mallorca, Spanien 

Der er udstyret med trådløst internet og udendørs bassin, og Playas Ca's Saboners er beliggende i Palma Nova og tilbyder komfortabel overnatning. Det tilbyder 3-stjernede lejligheder med aircondition.

2
Apartamentos Las Palomas
7,3 God
Palma Nova, Mallorca, Spain
Vis på kort
0,7 km fra bycentrum, Palma Nova, Mallorca, Spanien 

Med en beliggenhed i Palma Nova, er Las Palomas Apartments Econotels 25 minutter fra Palma de Mallorca Lufthavn og tilbyder tagterrase og udendørs bassin. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.

3
Globales Verdemar
8,0 Enestående
Santa Ponsa, Mallorca, Spain
Vis på kort
1,2 km fra bycentrum, Santa Ponsa, Mallorca, Spanien 

Med en beliggenhed i Costa de la Calma, er Globales Verdemar 30 minutter fra Palma de Mallorca Lufthavn og tilbyder tagterrase og udendørs bassin. Med de adskillige faciliteter, tilbyder denne stilfulde hotelejendom soldæk, legeplads og børnebassin.

4
Alper Apartments
7,5 God
Palma Nova, Mallorca, Spain
Vis på kort
0,5 km fra bycentrum, Palma Nova, Mallorca, Spanien 

Med en beliggenhed i Palma Nova, er Alper Apartments Mallorca 25 minutter fra Palma de Mallorca Lufthavn og tilbyder tagterrase og udendørs bassin. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.

Billigste ferieboliger i Palma Nova, Spanien

Globales Nova
8,2 Enestående
Palma Nova, Mallorca, Spain
Vis på kort
1,1 km fra bycentrum, Palma Nova, Mallorca, Spanien 

Denne moderne hotelejendom har jacuzzi, udendørs bassin og tagterrase og ligger kun kort gang fra Magaluf. Det tilbyder 3-stjernede lejligheder med aircondition.

853 kr.
gnsntl. per nat
Apartments Beach 4U - Can Pastilla
9,5 Enestående
S'Arenal, Mallorca, Spain
Vis på kort
5,1 km fra bycentrum, S'Arenal, Mallorca, Spanien 

Der er udstyret med udendørs bassin, og Beach 4U - Can Pastilla er beliggende i Palma de Mallorca og tilbyder komfortabel overnatning. Det er beliggende i områdets populære natteliv, omkring 5 minutter til fods fra Puro Beach.

2.161 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Palma Nova

Fakta om overnatning i Palma Nova

 • Hvor meget koster en feriebolig i Palma Nova?

  Ferieboliger i Palma Nova koster 640 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. april er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Palma Nova i, og december er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 293 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 577 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Palma Nova er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Apartamentos Playas Cas Saboners den bedste feriebolig i Palma Nova og har en bedømmelse på 8,6/10 fra 574 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Palma de Mallorca?

  Apartments Beach 4U - Can Pastilla er den feriebolig i Palma Nova der er tættest på Lufthavn: Palma de Mallorca, som ligger i en afstand af 2,5 km.

 • Hvilken del af Palma Nova er bedst at bo i?

  Playa de Palma er den bedste del af Palma Nova at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Palma Nova, søgte 98% af dem efter overnatning i Playa de Palma-området i det seneste år. Apartamentos Embat er den mest populære feriebolig i Playa de Palma-området i Palma Nova.

 • Er der ferieboliger i Palma Nova, som har angivet "pool" som facilitet?

  Ja, Palma Nova har 8 ferieboliger med "pool" som facilitet. På baggrund af data fra HotelsCombined er Globales Verdemar det mest populære sted i Palma Nova med denne facilitet.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Gæstehus i Palma Nova?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Palma Nova i kategorien Gæstehus, har du 2 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Hostal Roberto, da den i øjeblikket er den mest populære Gæstehus blandt vores brugere.