Ferieboliger i Nantes, Frankrig

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Nantes, Frankrig, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
29. juni — 30. juni2
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
ons. 29.6
tor. 30.6
... med flere

Bedst bedømte ferieboliger i Nantes

1
Zenitude Hôtel - Résidences Nantes Métropole
7,3 God
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
Vis på kort
5,0 km fra bycentrum, Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig 

City Residence Nantes Beaujoire er beliggende i Nantes og tilbyder sine gæster trådløst internet. Med de adskillige faciliteter, tilbyder denne hyggelige hotelejendom mødelokaler, renseri og vaskeri.

2
Appart'city Confort Nantes Centre
7,4 God
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
Vis på kort
0,3 km fra bycentrum, Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig 

Appart'City Confort Nantes Centre er bekvemt beliggende i centrum af byen, og er kun 5 minutter fra Château des ducs de Bretagne. Med en beliggenhed i nærheden af populære attraktioner, er hotelejendommen også udstyret med udsigt over Nantes.

Overnatning i Nantes

Fakta om overnatning i Nantes

 • Hvor meget koster en feriebolig i Nantes?

  Ferieboliger i Nantes koster 487 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Nantes i, og januar er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 157 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 395 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Nantes er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Appart'city Confort Nantes Centre den bedste feriebolig i Nantes og har en bedømmelse på 7,4/10 fra 3.251 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Nantes Atlantique?

  Appart'city Confort Nantes Centre er den feriebolig i Nantes der er tættest på Lufthavn: Nantes Atlantique, som ligger i en afstand af 8,2 km.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Nantes?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Nantes i kategorien Lejlighedshotel, har du 19 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Résidence Odalys Nantes Cité des Congrès, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.