Ferieboliger i Montpellier, Frankrig

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Montpellier, Frankrig, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Montpellier, Hérault, Frankrig
2. juli — 3. juli2
Montpellier, Hérault, Frankrig
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære ferieboliger i Montpellier

Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Appart - Suites Gaya Centre Ville
7,3 God
Montpellier, Hérault, Frankrig
Vis på kort
0,9 km fra bycentrum, Montpellier, Hérault, Frankrig 
GodBaseret på 182 anmeldelser
7,3

Appart - Suites Gaya Centre Ville byder på komfortable omgivelser når Montpellier besøges. Det tilyder elevator og karaoke og er en lille gåtur fra Opera Comedie.

Overnatning i Montpellier

Fakta om overnatning i Montpellier

 • Hvor meget koster en feriebolig i Montpellier?

  Ferieboliger i Montpellier koster 580 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. september er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Montpellier i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 172 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 438 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Montpellier er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Les Lamparos den bedste feriebolig i Montpellier og har en bedømmelse på 8,1/10 fra 111 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Montpellier Méditerranée?

  Les Lamparos er den feriebolig i Montpellier der er tættest på Lufthavn: Montpellier Méditerranée, som ligger i en afstand af 6,8 km.

 • Hvilken del af Montpellier er bedst at bo i?

  L’Écusson er den bedste del af Montpellier at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Montpellier, søgte 100% af dem efter overnatning i L’Écusson-området i det seneste år. Lgc Habitat - Studios Hyper Centre er den mest populære feriebolig i L’Écusson-området i Montpellier.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Montpellier?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Montpellier i kategorien Lejlighedshotel, har du 20 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Appart'City Confort Montpellier Gare Saint Roch, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.