Ferieboliger i Mainz, Tyskland

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Mainz, Tyskland, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Mainz, Tyskland
2. juli — 3. juli2
Mainz, Tyskland
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Overnatning i Mainz

Ferieboliger i populære byer i Tyskland
Hoteller i populære byer i Tyskland

Fakta om overnatning i Mainz

 • Hvor meget koster en feriebolig i Mainz?

  Ferieboliger i Mainz koster 650 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. oktober er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Mainz i, og juni er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 270 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 561 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Frankfurt Intl?

  Apartment Rhein Main er den feriebolig i Mainz der er tættest på Lufthavn: Frankfurt Intl, som ligger i en afstand af 12,1 km.

 • Hvilken del af Mainz er bedst at bo i?

  Mitte er den bedste del af Mainz at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Mainz, søgte 98% af dem efter overnatning i Mitte-området i det seneste år. Zimmer Nähe Hbf. Wiesbaden er den mest populære feriebolig i Mitte-området i Mainz.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Pensionat i Mainz?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Mainz i kategorien Pensionat, har du 4 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Zwei Raben Pension, da den i øjeblikket er den mest populære Pensionat blandt vores brugere.