Ferieboliger i Leiden, Holland

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Leiden, Holland, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Leiden, Holland
3. dec. — 4. dec.2
Leiden, Holland
lør. 3.12
søn. 4.12
... med flere

Billigste ferieboliger i Leiden, Holland

2L De Volharding
7,7 God
Leiden, Zuid-Holland, Holland
Vis på kort
0,8 km fra bycentrum, Leiden, Holland 

Med en beliggenhed blandt en række af de mest populære turistattraktioner, butikker og restauranter, gør 2L De Volharding ideelt for de gæster der vil opeve Leiden og dets omgivelser. Nogle af populære bekvemmeligheder i denne 4-stjernede hotelejendom, inkluderer tagterrase og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

867 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Leiden

Fakta om overnatning i Leiden

  • Hvor meget koster en feriebolig i Leiden?

    Ferieboliger i Leiden koster 1.148 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. september er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Leiden i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 410 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 904 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Rotterdam Haag?

    Appartementen Rijnhoeve er den feriebolig i Leiden der er tættest på Lufthavn: Rotterdam Haag, som ligger i en afstand af 21,4 km.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Bed & Breakfast i Leiden?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Leiden i kategorien Bed & Breakfast, har du 14 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Hotel B&B Seahorse, da den i øjeblikket er den mest populære Bed & Breakfast blandt vores brugere.