• Log ind
Privatlivsindstillinger
Danmark (Dansk)
Dansk

Ferieboliger i Kremnica, Slovakiet

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Kremnica i Slovakiet på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kremnica, Slovakiet
3. dec. — 4. dec.2
Kremnica, Slovakiet
søn. 3.12
man. 4.12
... med flere

Tips til at booke feriebolig i Kremnica

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Kremnica Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 2. december 2023.
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:onsdag
361 kr. - 928 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Overnatning i Kremnica

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kremnica for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 2. december 2023.
Rul gennem kortet for at finde ferieboliger tæt på det eller de Kremnica kvarterer, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere den pågældende feriebolig.

Fakta om overnatning i Kremnica

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kremnica, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 2. december 2023.
  • Hvor meget koster en feriebolig i Kremnica?

    Ferieboliger i Kremnica koster 454 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Kremnica i, og september er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 361 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 454 kr./nat eller derunder som en god pris.

Find bedre resultater til din overnatning i Kremnica

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined