Ferieboliger i Freiburg im Breisgau, Tyskland

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Freiburg im Breisgau, Tyskland, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Freiburg im Breisgau, Tyskland
2. juli — 3. juli2
Freiburg im Breisgau, Tyskland
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Priser på ferieboliger i Freiburg im Breisgau

4+ stjerner

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Freiburg im Breisgau

Ferieboliger i populære byer i Tyskland
Hoteller i populære byer i Tyskland

Fakta om overnatning i Freiburg im Breisgau

 • Hvor meget koster en feriebolig i Freiburg im Breisgau?

  Ferieboliger i Freiburg im Breisgau koster 587 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. april er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Freiburg im Breisgau i, og juli er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 294 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 506 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Freiburg im Breisgau er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er V7 Boutique Appartements den bedste feriebolig i Freiburg im Breisgau og har en bedømmelse på 8,8/10 fra 2.233 anmeldelser.

 • Hvilken del af Freiburg im Breisgau er bedst at bo i?

  Altstadt er den bedste del af Freiburg im Breisgau at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Freiburg im Breisgau, søgte 100% af dem efter overnatning i Altstadt-området i det seneste år. Haus Schönwald er den mest populære feriebolig i Altstadt-området i Freiburg im Breisgau.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Gæstehus i Freiburg im Breisgau?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Freiburg im Breisgau i kategorien Gæstehus, har du 7 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Gasthaus Zur Sonne, da den i øjeblikket er den mest populære Gæstehus blandt vores brugere.