Ferieboliger i Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka
29. juni — 30. juni2
Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka
ons. 29.6
tor. 30.6
... med flere

Billigste ferieboliger i Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka

Four Seasons Villa
Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka
Vis på kort
1,6 km fra bycentrum, Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka 

Med en beliggenhed i nærheden af Mount Lavinia Bus Station, byder Four Seasons Villa sine gæster på et bekvemt sted når Colombo besøges. Gæsterne kan også benytte gratis trådløst internet i løbet af deres ophold.

127 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Dehiwala-Mount Lavinia

Fakta om overnatning i Dehiwala-Mount Lavinia

 • Hvor meget koster en feriebolig i Dehiwala-Mount Lavinia?

  Ferieboliger i Dehiwala-Mount Lavinia koster 169 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Dehiwala-Mount Lavinia i, og juni er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 25 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 117 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base?

  Four Seasons Villa er den feriebolig i Dehiwala-Mount Lavinia der er tættest på Lufthavn: Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base, som ligger i en afstand af 10,5 km.

 • Hvilken del af Dehiwala-Mount Lavinia er bedst at bo i?

  Bambalapitiya er den bedste del af Dehiwala-Mount Lavinia at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Dehiwala-Mount Lavinia, søgte 99% af dem efter overnatning i Bambalapitiya-området i det seneste år. Trellis Apartment er den mest populære feriebolig i Bambalapitiya-området i Dehiwala-Mount Lavinia.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Dehiwala-Mount Lavinia?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Dehiwala-Mount Lavinia i kategorien Lejlighedshotel, har du 3 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Global Towers Hotel & Apartments, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.