Ferieboliger i Cluj, Rumænien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Cluj, Rumænien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Cluj, Rumænien
28. juni — 29. juni2
Cluj, Rumænien
tir. 28.6
ons. 29.6
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære ferieboliger i Cluj

Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Villa Parc
8,8 Enestående
Cluj, Rumænien
Vis på kort
3,7 km fra bycentrum, Cluj, Rumænien 
EneståendeBaseret på 351 anmeldelser
8,8

Denne komfortable hotelejendom i Cluj-Napoca tilbyder gratis Wi-Fi, såvel som opbevaring af bagage og roomservice. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.

Fakta om overnatning i Cluj

  • Hvor meget koster en feriebolig i Cluj?

    Ferieboliger i Cluj koster 473 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. august er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Cluj i, og august er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 135 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 351 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Cluj er bedst at bo i?

    Centru er den bedste del af Cluj at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Cluj, søgte 100% af dem efter overnatning i Centru-området i det seneste år. Casa Aria er den mest populære feriebolig i Centru-området i Cluj.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Cluj?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Cluj i kategorien Lejlighedshotel, har du 33 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Residence iL Lago, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.