Ferieboliger i Cherbourg-en-Cotentin, Frankrig

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Cherbourg-en-Cotentin, Frankrig, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Cherbourg-en-Cotentin, Normandiet, Frankrig
25. nov. — 26. nov.2
Cherbourg-en-Cotentin, Normandiet, Frankrig
fre. 25.11
lør. 26.11
... med flere

Bedst bedømte ferieboliger i Cherbourg-en-Cotentin

1
Appart'City Cherbourg Centre Port
8,2 Enestående
Cherbourg-en-Cotentin, Normandy, France
Vis på kort
0,4 km fra bycentrum, Cherbourg-en-Cotentin, BA, Frankrig 

Med en beliggenhed i Cherbourg, er Cherbourg Railway Station kun 10 minutter til fods fra hotelejendommen, som byder på 3-stjernet overnatning og gratis trådløst internet. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.

Overnatning i Cherbourg-en-Cotentin

Fakta om overnatning i Cherbourg-en-Cotentin

  • Hvor meget koster en feriebolig i Cherbourg-en-Cotentin?

    Ferieboliger i Cherbourg-en-Cotentin koster 605 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Cherbourg-en-Cotentin i, og september er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 369 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 497 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig i Cherbourg-en-Cotentin er bedst?

    Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Appart'City Cherbourg Centre Port den bedste feriebolig i Cherbourg-en-Cotentin og har en bedømmelse på 8,2/10 fra 688 anmeldelser.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Bed & Breakfast i Cherbourg-en-Cotentin?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Cherbourg-en-Cotentin i kategorien Bed & Breakfast, har du 5 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Le Manoir de La Fieffe, da den i øjeblikket er den mest populære Bed & Breakfast blandt vores brugere.