Ferieboliger i Castelnuovo del Garda, Italien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Castelnuovo del Garda, Italien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Castelnuovo del Garda, Veneto, Italien
9. dec. — 10. dec.2
Castelnuovo del Garda, Veneto, Italien
fre. 9.12
lør. 10.12
... med flere

Billigste ferieboliger i Castelnuovo del Garda, Italien

Residenza Il Giglio
8,3 Enestående
Mozzecane, Veneto, Italy
Vis på kort
0,4 km fra bycentrum, Mozzecane, VE, Italien 

Med en beliggenhed i Veneto Vinregion, er Residenza Il Giglio en perfekt base for dem der ønsker at besøge områdets populære vinerier. Det tilbyder gratis Wi-Fi.

298 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Castelnuovo del Garda

Fakta om overnatning i Castelnuovo del Garda

  • Hvor meget koster en feriebolig i Castelnuovo del Garda?

    Ferieboliger i Castelnuovo del Garda koster 715 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Castelnuovo del Garda i, og april er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 335 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 523 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Verona?

    Residenza Il Giglio er den feriebolig i Castelnuovo del Garda der er tættest på Lufthavn: Verona, som ligger i en afstand af 10,9 km.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Bed & Breakfast i Castelnuovo del Garda?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Castelnuovo del Garda i kategorien Bed & Breakfast, har du 18 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Camere Girasole, da den i øjeblikket er den mest populære Bed & Breakfast blandt vores brugere.