Populære hoteller
Tips
Bedst bedømte hoteller
Steder at overnatte

Hostels i Bratislava, Slovakiet

Søg efter og sammenlign hostels i Bratislava i Slovakiet på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Bratislava, Slovakiet
24. juli — 25. juli2
Bratislava, Slovakiet
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hostels i Bratislava

Opdag velkendte overnatningssteder i Bratislava, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 1.305 hoteller i Bratislava, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Bratislava er .
Dette er nogle af de hostels i Bratislava med den største efterspørgsel. Brugere, der søger flere muligheder, kan justere indstillingerne i søgeformularen øverst på siden.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Zámocnícka 6, Bratislava, Slovakia
Hostel ZERO har en ideel beliggenhed i centrum af Bratislava. Ejendommen har fælles opholdsstue og ligger under 50 meter fra Michalska Tower. Vandrerhjemmet ligger i Stare Mesto-kvarteret, under 600 meter fra Bratislava Slot. Samtlige værelser på vandrerhjemmet har klædeskab. Værelserne har fælles badeværelse. UFO Observation Deck ligger 1 km fra Hostel ZERO, og Incheba ligger 2,2 km fra ejendommen. Bratislava Lufthavn ligger 7 km derfra.
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
1459 anmeldelser
Beliggenhed
0,3 km fra centrum
466 kr.

Tips til at boooke hostel i Bratislava

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Bratislava Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:lørdag
178 kr. - 504 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Bedst bedømte hostels i Bratislava

Gennemse de overnatningssteder i Bratislava, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 1.305 overnatningssteder i Bratislava, og dataene blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Nogle af de allerbedste Bratislava hostels som vurderet af vores brugere. Sørg for at læse brugeranmeldelser for at finde ud af, hvorfor disse hostels er blandt de højest vurderede.
Vis alle 1.305 hostels
43 Obchodná, Bratislava, Slovakia
0,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
233 kr.
Gns. pr. nat
Zamocka 24-26, Bratislava, Slovakia
0,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
342 kr.
Gns. pr. nat
Špitálska 35, Bratislava, Slovakia
0,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
404 kr.
Gns. pr. nat
Obchodná 2, Bratislava, Slovakia
0,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
186 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Bratislava

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Bratislava. Der er 1.305 overnatningssteder i Bratislava, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Bratislava er .
Vis alle 1.305 ophold
Bratislava, Slovakia
1,2 km fra centrum
Med aircondition
659 kr.
Gns. pr. nat
Bratislava, Slovakia
15,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
589 kr.
Gns. pr. nat
Sturova 10, Bratislava, Slovakia
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.075 kr.
Gns. pr. nat
Pilarikova Ulica 5, Bratislava, Slovakia
0,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
675 kr.
Gns. pr. nat
43 Obchodná, Bratislava, Slovakia
0,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
233 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Bratislava

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Bratislava for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Brug kortet til at finde vandrerhjem i Bratislava, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hostel.

Fakta om overnatning i Bratislava

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Bratislava, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
 • Hvad koster et hostel i Bratislava?

  I gennemsnit koster det 368 kr./nat for hostels i Bratislava, men 367 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 88 kr./nat i Bratislava. Prøv at undgå at booke hostel i april (den dyreste måned). At booke i februar (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

 • Hvad er det bedste hostel i Bratislava?

  Selvom der måske er andre anmelderroste hostels i Bratislava, er Hostel Folks på nuværende tidspunkt det bedste, baseret på 1.378 HotelsCombined-anmeldelser og en gennemsnitlig bedømmelse på 8,8/10.

 • Hvilket hostel er tættest på Bratislava - M. R. Štefánik Lufthavn?

  Uninova Hostel er det hotel i Bratislava der er tættest på Bratislava - M. R. Štefánik Lufthavn, med en distance på 4,4 km.

 • Hvilket område i Bratislava er det mest populære at bo i?

  Staré Mesto er den bedste del af Bratislava at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle brugere, der ledte efter hostels i Bratislava, søgte 22% af dem indenfor Staré Mesto-området i det seneste år. Hostel Folks er det mest populære hostel i Staré Mesto-området i Bratislava.

 • Skal jeg bo på et hostel i Bratislava?

  Udover det faktum at hostels i Bratislava for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Bratislava.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Bratislava

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined