Ferieboliger i Bonn, Tyskland

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Bonn, Tyskland, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Bonn, Tyskland
30. juni — 1. juli2
Bonn, Tyskland
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Bonn, Tyskland

Dingdong Bonn - City Apartments
6,0 God
Bonn, North Rhine-Westphalia, Germany
Vis på kort
0,4 km fra bycentrum, Bonn, Tyskland 

Med en beliggenhed i centrum af byen giver Dingdong Bonn - City Apartments dig let adgang til Bonns sightseeing og underholdning. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt.

500 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Bonn

Ferieboliger i populære byer i Tyskland
Hoteller i populære byer i Tyskland

Fakta om overnatning i Bonn

 • Hvor meget koster en feriebolig i Bonn?

  Ferieboliger i Bonn koster 560 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. oktober er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Bonn i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 189 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 454 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Bonn er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Dingdong Bonn - City Apartments den bedste feriebolig i Bonn og har en bedømmelse på 6,0/10 fra 302 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Köln/Bonn?

  Dingdong Bonn - City Apartments er den feriebolig i Bonn der er tættest på Lufthavn: Köln/Bonn, som ligger i en afstand af 15,2 km.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Bonn?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Bonn i kategorien Lejlighedshotel, har du 9 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Living Hotel Kanzler, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.